Spillebulen
Ornament
Så skete det! Du er faldet i rigtigt dårligt selskav!
Velkommen her i denne lastens hule! Hvis du har en forbasket spilledjævel siddende i dit indre, er du gået helt galt i byen. Disse højteknologiske, interaktive multimedia-udfordringer vil helt sikkert lokke din svage sjæl i fordærv, og førend du ved af det, har du pantsat både sølvtøj, hus, hjem og Gyllegaard!
Ornament

Tell

Tag armbrøsteholderen på ryggen og bliv en del af historien med dette pletskud af et spil.


For alle jer ørkenbrødre, som ikke kan få nok at fezzepigerne, bringer vi her den mest distraherende udgave at TETRIS nogensinde!

Vejle

Bølgerne går højt og Vejle er pludselig et eftertragtes sted i denne modificerede og meget strategiske version af det gammelkendte LUDO.

Ørkenstorm

Reglerne er klar, spillebrikkerne er klar og spillepladen er klar. Nu mangler vi blot DIN hjælp inden vi er klar med det endegyldige ØS trivia spil!

Gyllegaarden

Penge, magt, intriger og indavl! Du får det hele i dette muntre brætspil fra dengang mand stod ved sit ord - og en politiker faktisk også nogen gange gjorde det.

Befri-Villig

Giv den stakkels frivillige en hjælpende hånd i denne udfordrende ordleg, hvor kun en sand fan af Ørkenens Sønner FISSE-FISSE-FEZ-FEZ! har en ærlig chance.

Ornament
Kindhest
Har du gjort noget galt og angrer du? Degnens Didrik kvitterer med en kindhest.
Folængerledning
Hjælp Askerton med at føle, hvordan kulden den kan køle i den bare.
Holger
Børnenes favorit er tilbage i nye udfordrende omgivelser!
Fjærtoman
En ægte Fjærtoman-variation over publikumssuccesen Find Holger!
Find 3 fejl!
Har du falkeblik?
Test dig selv i denne variant af den klassiske leg Find Fem Fejl!
Find Nørbygaard
Fra folkene der bragte dig Find Holger, Find Fjærtomanen og Find 3 Fejl kommer nu Find Nørbygaard!. I denne nye multimedia-udfordring er Finn taget til arabiens land for at hente ny inspiration, men hvor er han blevet af?

Vogt dig for efterligninger!
Ornament