Drengene
Ornament
SØREN PILMARKs logenavn er OMAR-PAPA. Søren er født i København og uddannet på Århus Teater, men har været bosat i København og tilknyttet hovedstadens teatre i størstedelen af sin karriere, ikke mindst Det Kongelige Teater hvor Søren bl.a. har haft store roller i "Hamlet", "Esther", "Richard III" og "Mutter Courage". Efteråret 1996 tilbragte Søren Pilmark på østre Gasværk hvor han havde een af hovedrollerne i "Miss Saigon", som han øvede på samtidig med at han var travlt optaget af optagelserne til "Riget 2" som stod på det meste af sommeren. I sommeren 1998 havde Søren stor succes med showet "PS", som blev en gigantisk sommersucces i Cirkusbygningen og herefter på en landsdækkende turné.
Senest så vi ham i hovedrollen i succesfilmen "Blinkende Lygter" og som vært for det Internationale melodi grand prix.

ASGER REHER
med logenavnet ALI BUBBAS BARKHAR er også skuespilleruddannet på Århus Teater og har i 1996 med stor succes instrueret byens sommerrevy i Tivoli Friheden. Asger var fast tilknyttet Århus Teater i 3 år, hvorefter han "flyttede" til Det Kongelige Teater. Her optrådte han i 5 år i forskellige klassiske forestillinger, bl.a. "Hamlet". De seneste 10 år har Asger Reher arbejdet freelance med opgaver på bl.a. Betty Nansen: "Doubler" og "Sunday in a Park", østre Gasværk: "Sweeny Tood", Det Danske Teater: "Bedroom Farce", "Harry og Kammertjeneren", "Blodbrødre" og "Der var engang". Asger er i øvrigt showets sønderjyde - han er fra Aabenraa.
Helt i den sønderjyske ånd, har han de sidst 2 år været instruktør på de amelderroste 'Kerteminderevyer' med kvartetten
Willys Kaffeklub fra Haderslev.

NIELS OLSEN
kaldes KHAMEL ULL-ZUUT i denne sammenhæng. Niels er født og opvokset i Århus og har sågar en universitetseksamen i Musikvidenskab fra Århus Universitet. Som skuespiller er Niels uddannet på Statens Teaterskole i København og det var da også på hovedstadens gader at han i 1985, sammen med Thomas Mørk, stiftede "Cirkus Montebello". Niels Olsen har siden 1989 været freelanceskuespiller ved forskellige københavnske teatre, men har i den brede befolkning gjort sig mest bemærket som revyskuespiller i Bornholmerrevyen og Cirkus Revyen, som Niels har medvirket i og skrevet tekster til i 4 sæsoner, samt som satirisk forfatter og skuespiller i f.eks. "Dr. Dip", "Hatten Rundt" og "Mere Sport Om Lidt".
Hans største triumf finder vi dog nok i hans rolle som køkkenmontør i Susanne Biers succesfilm Den eneste ene fra 1999.

HENRIK KOEFOED
hedder som ørkensøn YASSIRFIR DOSIRFEM.
Han er født og opvokset i den, ved mønsbroen i idylliske omgivelser liggende, lille fiskerby: kalvehave! (Rygterne svirrede om anden oprindelse, men rygterne taler ikke sandt!) I 1977 flyttede Henrik til København for at blive uddannet på Statens Teaterskole. Her blev han boende og har, siden han i 1980 blev færdiguddannet, haft store roller ved bl.a. Det Kongelige Teater: "Esther", "Broadway kalder" og "Tjener for to herrer", Nørrebros Teater "Gøgereden II" og Folketeatret "Nøddebo Præstegård" og "Eventyr på fodrejse". Også Henrik Koefoed er ofte set som skuespiller i revysammenhæng bl.a. i Århus (1980), Hjørring (1982, -84, -86, -88), Mogenstrup (1985 og -87), Hornbæk (1990), Brædstrup (1991 og -93).
Ornament