De Lyse Striber
Ornament
Vi har længe haft Jer i kikkerten. Nok er I velklædte, velsoignerede og velformulerede men der mangler ligesom alligevel noget, når I sidder der bag skærmen (med klude om sin hånd). Fezzen klæder Jer men vi i Kolding Storkreds synes ærligt talt, at I trænger til at få lavet lyse striber. Men så har vi da heldigvis lavet nogle til Jer! Ja, kære Brødre, I læste rigtigt ... Vi præsenterer Jer nu for intet mindre end en uropførelse: en ny tegneserie har set dagen lys.
Fremover vil I her på siden kunne nyde såkaldte komiske striber med Ørkenens Sønners FISSE-FISSE-FEZ-FEZ! vidunderlige bipersoner. Vi taler naturligvis om Mogens, Allan, Frk. Rasmussen, Willhelm Tell, Parkeringsvagterne, Josef, Maria, det 2000 år gamle revyfund fra skandalerevyen Klatkager på Keops og alle de andre. Vi taler i det hele taget for meget.
Vi vil meget gerne præsentrere Jer for en ny stribe hver uge helt frem til premieren på Et Skud i Tågen, men i erkendelse af at det går en smule sløvt med spørgsmål til vort kommende spil Operation Ørkenstorm er det på betingelse af, at der indløber mindst 30 spørgsmål ... med andre ord: Hver gang vi har modtaget 30 spørgsmål til Operation Ørkenstorm, vil der være verdenspremiere på en ny Lys Stribe
(dog maks. én om ugen, vi skal jo lige have tid til at forfatte og tegne dem ik'.).

Ny Stribe
Opdateret den 13/10 2003

Så kære Brødre! Forfat nogle spørgsmål, så forfatter vi nogle Lyse Striber, for hvad fatter gør er altid det rigtige, så fat det dog!

Klik her for at indsende spørgsmål til Operation Ørkenstorm!

Ornament