Klatkager
Ornament

Vælg en baggrund!

scene
Saharas ørken
scene
Cairos gader
scene
Sphinxen
scene
Gravkammeret
scene
Storebælt
Ornament
BRØDRE! Det er med bedrøvelse i vore velsmurte stemmebånd, at vi må meddele Jer, at det længe ventede spil 'Kjeld Sheik fra Aabenraa og de fyrre-og-tyve møer' ikke bliver til noget i denne omgang.
Vores programmør havde tilsyneladende ikke jernet på helt rette sted, og vi har derfor valgt at skrinlægge projektet i denne omgang. Sidder der dog en dygtig Flash-programmør derude med hænderne i skødet og mangler noget at rive i, er vi dog mere end villige til at rejse projektet igen.
Spillet skulle have strakt sig over fem baner, hvor Kjeld Sheik fra Aabenraa skulle ud at score de fyrre-og-tyve møer. Undervejs skulle han dog besejre eller undgå en mængde fjender af forskellig karakter. Heldigvis var Kjeld Sheik godt hjulpet af de syngende pygmæer fra nærum. Og husk på; HAN HAR KNIF! Spillets bane fem var den helt store duel helt oppe ved Storebælt.
At spillet ikke bliver til noget p.t.
betyder imidlertid ikke at I skal snydes fra al den dejlige grafik der blev tegnet til spillet, og det er derfor, kære Brødre, at vi nu præsenterer Jer for 'Gør-Det-Selv-Kjeld-Sheik'. Her kan du selv få lov til at rykke lidt rundt med figurerne fra spillet i passende omgivelser.
Og hvad kan vi så bruge det til, spørger I! DET ER DOG DET MEST ÅNDDSVAGE SPØRGSMÅL VI NOGENSINDE HAR HØRT! HVOR SKAL VI SIDDE HER OG SVARE PÅ SÅDAN EN GANG ÆVL?
Nuvel ... God fornøjelse. Figurene er tegnet af Broder Yaka-Vajavil og baggrundene er snuppet fra arkadespillet Metal Slug.
Ornament