Mogens
Håndskrift

Introduktion ved Politikommisær Mogens, Præsident i Håndarbejdets Fremme:
Som præsident er det mig en endog særdeles stor fornøjelse at byde jer velkommen her i Håndarbejdet Fremme. I samme åndedrag vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke de prægtige karle Ørkenens Sønner i Kolding Storkreds, som har givet os en håndsrækning og tilbudt vor fremragende forening spalteplads.
For selvom vi ikke deler den samme seksuelle anskuelse, ja - de inspirerer ligefrem hårdnakket på, at de trives bedst nede i trekantsområdet, så er vi jo trods alt brødre i sjælen.
Det er første gang Håndarbejdets Fremme er repræsenteret på Internettet.
I øjeblikket er vi i færd med at stramme vort jerngreb om alle betydningsfulde danske byer, og fra vort hovedkvarter i Lem, vil vi med sædvanlig rank ryg og oprejst pande udsprede vort glade budskab. Vort piktogram pryder allerede væggene i vore filialer i Lemvig, Sæd og Kolding, og du kommer i nær fremtid til at se Håndarbejdets Fremme spille en hovedrolle i dit lokalområde.
At vise vort ansigt udadtil er et nødvendigt onde. I alt for mange år har den såkaldte offentlighed malet et positivt og usandt glansbillede af vor forening. Sandheden er dog den, at medlemstilgangen de sidste mange år har været kraftigt faldende, og mangen en nat har jeg ligget spilvågen med min lille hånd under dynen, og filosoferet over hvilke tiltag jeg kunne gøre for at bringe den frem i lyset.
Derfor ta'r vi nu for alvor sagen i egen hånd, og rykker frem med en hel række og filharmoniske initiativer. Bl.a. vil vi om ganske få måneder afholde en såkaldt velgørenhedskoncert på Koldings nye spillested Godset, hvor Mek Pek spiller op til dans. Godset har jeg personligt håndplukket blandt Koldings mange fine spillesteder, og valget faldt på netop Godset pga. det omfattende spillerum der nok skal danne strålende rammer om dette rivegilde. Reservér jeres billetter med det samme, da vi forventer at de bliver revet væk, og der snart kun vil være ståpladser tilbage. Annoncerne for dette trækplaster af et arrangement bliver indrykket i det Danske lands aviser den følgende uge, så det gælder om at komme først.
Der vil blandt deltagerne ved dette arrangement desuden blive trukket lod om en pilgrimsfærd til den vidunderlige øgruppe Filippinerne, kendt for sit vidunderlige fiskebaserede køkken med speciale i pighaj og pighvar.
Slut jer til os! Vor organisation er ikke så egoistisk og ensidig som den måske kan lyde. Det spiller ingen rolle om du er hankøn, hunkøn, intetkøn eller slet ikke køn, bare du er lidt af en spilopmager, med sans for livets virkelige glæder. Slut dig til os og praktiser den eneste ægte form for monogami, og forkynd den rette ånd:
Vi får fred på jord, hvis vi gi'r os selv en hånd!

Håndarbejdets Fremme kan p.t. tilbyde følgende ydelser:

Javil Selvseksuel
En kort biografi over Håndarbejdets Fremmes storspillende stifter.

Selvhjælp
Forøg din seksuelle formåen med disse håndgribelige øvelser!

Citater
Læs hvad vor tids lyseste hoveder har udtalt om vor filosofi!

Lemnavne
Intet sætter kulør på dit sexliv som et velvalgt kælenavn til din partner!

Synsprøve
Du kender de onde rygter! Denne simple test bringer dit helbred i fokus!

Læs teksten til vor kampsang her!